RVV verkeersborden

Verkeersborden volgens de RVV richtlijn (Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens) zijn verplicht indien ze geplaatst worden langs, of direct zichtbaar zijn vanaf, de openbare weg. In deze richtlijn ligt vast welke afbeelding, welke afmeting en welke reflectieklasse toegepast moet worden in welke situatie. Natuurlijk mag u op uw eigen terrein andere borden toepassen maar omdat iedereen bij het halen van een rijbewijs de betekenis van de verschillende verkeersborden heeft geleerd is dit niet erg logisch. Heeft u een groter terrein met veel wegen en gebouwen? Dan kunnen reflecterende straatnaamborden een uitkomst zijn.

 

Wij vinden dat verkeersborden en straatnaamborden een geheel moeten vormen met de buitenbewegwijzering. Daarom nemen wij het al dan niet plaatsen van verkeersborden op uw terrein mee in het advies en bewegwijzeringsplan. Door samenwerking kunnen wij alle verkeersborden, flespalen, buispalen en montagematerialen ook in kleine aantallen zeer scherp aanbieden.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons met uw vraag en laat u verrassen.