Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk geeft u aan mensen om te laten merken dat u de zakelijke relatie waardeert. Als u voor uw relatie thuis een bloemetje meebrengt let u er zeker op dat het goede kwaliteit is en niet na 2 dagen verdort in de vaas hangt. Bij relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties wilt u naast uw waardering tonen zeker ook dat het geschenk kwalitatief en qua uitstraling bij uw imago past. Relatiegeschenken die er heel mooi uitzien maar het na 1 week al niet meer doen voegen uiteraard weinig positiefs toe aan uw imago. Maar het is uw vak helemaal niet om te weten wat een goed relatiegeschenk is en wat niet. De prijs is een richtlijn maar niet altijd alleszeggend. U kunt online zoveel offertes opvragen dat het u al snel duizelt.

Ons vak is het al sinds 1991 om precies te inventariseren wat uw wensen zijn. Wij zien kleinere series niet als probleem maar juist als normaal. Ook denken wij aan de eisen en wensen waar u zelf nog niet aan gedacht had. We doen dit in een persoonlijk gesprek en komen dan met een voorstel waar u zich in herkent. Een succesvol relatiegeschenk moet uw huisstijl en imago correct uitstralen en ook passen bij uw doelgroep. Daar doet u het tenslotte voor. 

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Een relatiegeschenk geeft u aan mensen om te laten merken dat u de zakelijke relatie waardeert. Als u voor thuis een bloemetje meebrengt let u er zeker op dat het goede kwaliteit is en niet na 2 dagen verdort in de vaas hangt. Bij relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties wilt u naast uw waardering tonen zeker ook dat het geschenk kwalitatief en qua uitstraling bij uw imago past. Relatiegeschenken die er heel mooi uitzien maar het na 1 week al niet meer doen voegen uiteraard weinig toe aan uw imago.

Lees meer

Promotie-artikelen wordt in de volksmond ook wel strooigoed genoemd. Goedkope items met uw naam erop die u makkelijk uitdeelt. Aanstekers, pennen, flesopeners, petjes, mutsen, strandballen en ga zo maar verder. U strooit het rond om naamsbekendheid te kweken bij bezoekers van een beurs of evenement. Of u geeft het aan uw buitendienst mee om bij klanten achter te laten. 

Lees meer

USB sticks en externe harde schijven bieden wij met opdruk ook in kleinere series aan. Hoogwaardige producten met een uitstraling die past  bij uw bedrijf en bij uw klanten.

Hoe professioneel komt het over als u uw aanbieding, voorstel of presentatie overhandigd op een USB stick of externe harddisk met uw logo erop. 
Klik hier voor onze aparte website met ICT producten

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor advies, ontwerp en een aanbieding.