Over ons

Handelsonderneming Bechtold is opgericht in 1991 door Wim en Magaret Bechtold. De omschrijving van de activiteiten was “Handelsonderneming in reclamedragers, beletteringen, promo-, en bedrijfskleding”. Al snel werd Bechtold Reclame de handelsnaam want mensen hadden het over: “Bechtold? ooh van de Reclame”. Vader en dochter die samen de taken verdeelden, Wim de verkoop en Magaret de administratie. Graveren als beletteringsvorm werd kort na de start van het bedrijf opgenomen in het pakket. Wim had als kind uit de jaren ‘40 een hekel aan dingen weggooien en ontwikkelde daarom diensten waarbij voor klanten reclamedragers en bewegwijzering werden opgeknapt in plaats van vervangen zodat ze weer een hele tijd meegingen.

Na het overlijden van Wim in 2012 is Magaret met haar man samen verder gegaan in het blijven ontwikkelen van de diensten en investeren in langdurige relaties, en vooral datgene wat goed is, goed houden.

Sinds 1991 hebben wij vele projecten voor en met onze klanten mogen uitvoeren met als enig doel een tevreden klant, want ALLEEN DIE geeft ons bestaansrecht.