Naamplaatjes voor bewoners, goed geregeld

Wij kunnen met onze computergestuurde graveermachines prima en heel precies een naamplaatje voor u graveren. Maar welke maat? welk materiaal? welk lettertype? welke letterhoogte? welke kleur was het ook alweer voor die woning of dat specifieke complex? U beheert of verhuurt woningen, u levert als extra service een naamplaatje aan elke nieuwe bewoner maar het kost wel veel van uw tijd om het uit te zoeken en te administreren? Dit is voor ons aanleiding geweest tot het opzetten van een uniek full service concept voor naamplaatjes voor Woningbouwverenigingen, VvE en vastgoedbeheerders.

 

Wij leggen voor u per complex alle specificaties vast. U hoeft alleen nog aan ons door te geven welk complex het betreft en welke bewonersnaam er op het naamplaatjes moet komen en snel daarna heeft u, uw huismeester of de bewoner het naamplaatje al in huis. Ook de administratieve rompslomp beperken we voor u tot een minimum door dit volledig op uw wensen in te richten. Benieuwd wat dit concept u aan tijd kan besparen?

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en we komen vrijblijvend een en ander toelichten.