Buitenreclame

Door het plaatsen van buitenreclame wilt u eigenlijk aangeven WELKOM, HIER ZIT IK! Daarom is niet de ene vorm van buitenreclame beter dan de andere. De vraag waar verwacht de passant of bezoeker uw buitenreclame? en niet, waar is plaatsing het makkelijkst/goedkoopst? moet leidend zijn. Zichtbaarheid en leesbaarheid in relatie tot letterhoogte, kijkhoek en kijkafstand, verlicht of onverlicht, attentiewaarde, gemeentelijke regelgeving, huisstijl en budget. U heeft al een buitenreclame? Maar bent niet meer tevreden over hoe deze eruit ziet? Wij zijn zeer gespecialiseerd in het opknappen en hergebruiken van bestaande materialen. Het scheelt u een hoop geld en is beter voor het milieu. Ons motto is niet voor niets "Gewoon omdat het ook verantwoord kan".

Voor buitenreclame verzorgen wij het ontwerp, fabricage, montage en onderhoud van:

  • Lichtbakken
  • Neonreclame
  • LED reclame
  • Reclamezuil
  • Reclameborden
  • Freesletters in kunststof RVS of aluminium
  • Spandoeken met of zonder frame

Wij adviseren en begeleiden u persoonlijk in het gehele traject. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Door het toepassen van freesletters of doosletters wordt op een betaalbare wijze letterlijk diepte gegeven aan uw gevelreclame of tekst. Op de juiste manier aangelicht krijgt u een chique en uniek eindresultaat. Ook als onderdeel van de binnen bewegwijzering kunnen freesletters maar ook doosletters ingezet worden om variatie aan te brengen of juist accenten te leggen.

Lees meer

Reclameborden zijn misschien wel de oudste reclame-uitingen aan gevels en langs wegen die we kennen. Decennia lang werd een reclamebord ontworpen door een reclametekenaar en met de hand beschilderd door een reclameschilder op een houten plaat, een vak dat vaak van generatie op generatie werd overgedragen met ontzettend veel creativiteit en een vaste hand.

Lees meer

NEON Reclame, lichtbak, verlichte doosletters, we hebben het al zo vaak gemaakt. En toch elke keer weer net anders, dat houdt het voor ons zo afwisselend en voor u uniek. Door de opkomst van LED als verlichtingstechniek zijn lichtreclames nu verantwoord energiezuinig te maken en is de belichting nog preciezer uit te voeren. Maatwerk vanuit creativiteit maar met vakmanschap geadviseerd, geproduceerd en gemonteerd. Al deze ingrediënten zorgen voor een lichtreclame die precies datgene uitstraalt wat bij uw bedrijf past.

Lees meer