Onderhoud

U heeft in het verleden binnen of buitenbewegwijzering aangeschaft die het beste paste in uw huisstijl en uitstraling die u zocht dat was het dan. Dacht u! Bij de eerste beste wijziging qua ruimte of organisatie blijkt dat aanpassen vervangen betekent in deze branche en een weinig duurzame en kostbare aangelegenheid wordt.

Dit vinden wij al vanaf onze oprichting in 1991 onacceptabel. Buiten en binnenbewegwijzering is meestal van aluminium en/of kunststof gemaakt. De productie en recycling van deze materialen kost veel energie, grondstoffen en investering. Door de gebruiksduur van bewegwijzering aanzienlijk te verlengen is het oorspronkelijke gebruik van deze energie en grondstoffen WEL te verantwoorden en maatschappelijk en bedrijfseconomisch verantwoord.

Vanuit die gedachte is hergebruik van bestaande bewegwijzeringssystemen bij ons altijd het uitgangspunt. Onze slogan is niet voor niets “omdat het ook verantwoord kan”. Alles wat wij samen met u bedenken en leveren is later aan te passen en geschikt voor hergebruik, hier wordt in het ontwerp en advies al rekening mee gehouden. Wij kennen alle systemen in de markt en hebben dit in de loop der jaren aangevuld met onze eigen systemen die we zelf produceren. 80% van onze werkzaamheden voor onze klanten in de regio ’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg bestaat sinds 1991 uit het regelmatig uitvoeren van kleine aanpassingen tot totale renovatie van bestaande bewegwijzeringssystemen in nieuwe indeling, huisstijl en kleuren.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons met uw vraag. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.