Binnenbewegwijzering

Bechtold Reclame is uw regionale bewegwijzerings-specialist in Noord-Brabant. In de regio 's-Hertogenbosch - Tilburg - Eindhoven zijn wij als familiebedrijf, al sinds 1991, zeer bedreven in het ontwerpen, adviseren, produceren en onderhouden van binnenbewegwijzerings oplossingen voor iedere situatie en voor ieder budget. Praktische en betaalbare oplossingen aandragen voor vraagstukken op het gebied van binnenbewegwijzering is onze specialiteit.

 

 

Binnen bewegwijzering hoort aan te duiden welke ruimte in uw pand of winkel welke functie of gebruiker heeft. Iedereen, van bezoeker tot nieuwe medewerker snel en efficiënt de weg wijzen. Van parkeerplaats tot brievenbus, van receptie tot vergaderruimte, van werkplek tot appartement of bewonerskamer. Om dit voor u in te vullen hebben wij diverse eigen bewegwijzering ontwikkeld tegen betaalbare prijzen. Naast speciaal op uw wensen afgestemde en ontworpen bewegwijzering kunnen wij u als officieel dealer adviseren omtrent merken zoals:

  • Modulex
  • SIGN & IMAGE
  • Deltasign
  • Scritto
  • Slatz

Wij zijn vooral gespecialiseerd in wijzigingen aanbrengen,onderhoud en uitbreiding van uw bestaande bewegwijzering. Kijk voor meer informatie onder onderhoud.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en laat u verassen door de duizenden oplossingen die wij sinds 1991 voor onze klanten hebben bedacht en toegepast.