Bewegwijzering

Nieuwe bewegwijzering aanschaffen kunt u overal, ook bij ons. Uw bestaande bewegwijzering aanpassen aan veranderingen in uw bedrijf, of dusdanig opknappen dat het weer als nieuw lijkt wordt al lastiger. En dat is nou juist onze specialiteit! Hergebruiken van bewegwijzering die u al ooit heeft aangeschaft is ons uitgangspunt! Bechtold Reclame is sinds 1991 als familiebedrijf in de regio 's-Hertogenbosch - Eindhoven - Tilburg zeer ervaren in het aanpassen, reinigen, opknappen, herbeletteren en hergebruiken van uw bewegwijzering voor binnen en buiten. Uw bestaande bewegwijzering uitbreiden? Natuurlijk! wat niet meer te krijgen is maken wij gewoon na voor u.

Bel of mail ons en laat u verassen door de duizenden oplossingen die wij sinds 1991 voor onze klanten hebben bedacht en toegepast.

Uw bezoeker gastvrij en snel de weg wijzen naar de parkeerplaats, ingang, receptie of juiste gebouw realiseren wij door weersbestendige goed te onderhouden systemen te ontwerpen en te plaatsen. Portaal, zuil, parkeer- of informatiebord. Verlicht of onverlicht.  Al sinds 1991 denken wij als regionale partner in Noord Brabant, en dan met name  In de regio 's-Hertogenbosch - Tilburg - Eindhoven, met onze klanten verder mee dan alleen de eerste levering en plaatsing. Uitbreiding en aanpassingen aan gewijzigde omstandigheden of huisstijl zijn altijd zonder desinvestering door ons uit te voeren omdat we daar bij het ontwerp al rekening mee houden.

Lees meer

Bechtold Reclame is uw regionale bewegwijzerings-specialist in Noord-Brabant. In de regio 's-Hertogenbosch - Tilburg - Eindhoven zijn wij als familiebedrijf, al sinds 1991, zeer bedreven in het ontwerpen, adviseren, produceren en onderhouden van binnenbewegwijzerings oplossingen voor iedere situatie en voor ieder budget. Praktische en betaalbare oplossingen aandragen voor vraagstukken op het gebied van binnenbewegwijzering is onze specialiteit.

Lees meer

U heeft in het verleden binnen of buitenbewegwijzering aangeschaft die het beste paste in uw huisstijl en uitstraling die u zocht dat was het dan. Dacht u! Bij de eerste beste wijziging qua ruimte of organisatie blijkt dat aanpassen vervangen betekent in deze branche en een weinig duurzame en kostbare aangelegenheid wordt.

Lees meer

De verplichting tot het ophangen van pictogrammen zou in onze ogen niet moeten voelen als een verplichting. U wilt als goed werkgever en gastheer uw medewerkers en gasten toch juist graag wijzen op vluchtwegen, redding & evacuatie punten. En, omdat u iedereen veiligheid wilt bieden, aangeven wat moet (gebod) en juist niet mag (verbod).

Wat wij heel goed snappen is dat u door de brei aan NEN en ISO normen niet goed weet waar u moet beginnen. Bel of mail ons en wij helpen u hierbij graag.

Lees meer

Voor de geïnteresseerden onderstaand een uitleg over NEN en ISO normeringen die van toepassing zijn op veiligheidssignalisatie, maak u geen zorgen als het complex lijkt, dat is het ook, wij zijn erin gespecialiseerd u te adviseren en begeleiden om deze normen praktisch te vertalen naar de in uw situatie benodigde signalisatie. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en we zijn er zo.

De bekendste norm voor veiligheidssignalisatie is de NEN 3011. De Ned. Vereniging voor Veiligheidssignalisatie (NVVS) heeft bij de ontwikkeling van deze norm een grote invloed gehad. Deze norm is in 2004 verschenen en beschrijft de uitvoering van de benodigde veiligheidssignalisatie. Ook deze norm is nog lang niet volledig. De norm zou nog veel meer gedetailleerd kunnen worden. Wel is deze norm een benodigd standaard werk voor iedereen die te maken heeft met de toepassing van veiligheidssignalisatie.

Lees meer

Verkeersborden volgens de RVV richtlijn (Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens) zijn verplicht indien ze geplaatst worden langs, of direct zichtbaar zijn vanaf, de openbare weg. In deze richtlijn ligt vast welke afbeelding, welke afmeting en welke reflectieklasse toegepast moet worden in welke situatie. Natuurlijk mag u op uw eigen terrein andere borden toepassen maar omdat iedereen bij het halen van een rijbewijs de betekenis van de verschillende verkeersborden heeft geleerd is dit niet erg logisch. Heeft u een groter terrein met veel wegen en gebouwen? Dan kunnen reflecterende straatnaamborden een uitkomst zijn.

Lees meer

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u aan de voorkant van verkeersborden en straatnaamborden geen schroeven en bouten ziet zitten? Dit komt doordat verkeersborden en straatnaamborden een Dubbel Omgezette Rand (DOR) hebben. Dit DOR principe zorgt voor een onzichtbare stevige montage aan een flespaal, buispaal hek of muur.

Een DOR bord door ons voorzien van een full color print van uw logo of tekst geeft u een uniek reclamebord met een luxe uitstraling en onzichtbare montage.

Lees meer

Waar wij uw verkeersbord, straatnaambord of DOR bord ook moeten monteren, voor elke situatie zijn er oplossingen die zorgen voor een onzichtbare, stevige en zelfs vandalismebestendige bevestiging.

Lees meer