Vrachtautobelettering

Vrachtauto’s worden steeds meer rijdende reclameborden. Niet alleen de reclame van het transportbedrijf waartoe de vrachtauto behoort wordt aangebracht. Steeds vaker worden delen of vlakken gereserveerd voor en verhuurt aan klanten en bedrijven die hun reclameboodschap op deze manier dagelijks onder de aandacht van duizenden passanten willen brengen.

Iedere vrachtauto is anders en ieder bedrijf is anders. Door de grote oppervlakten lenen vrachtauto’s zich bij uitstek tot het toepassen van full color prints van logo’s, assortiment en huisstijlen. De belettering aan laten sluiten bij dit alles is onze specialiteit. We gebruiken digitale bibliotheken en fotografie om u duidelijke ontwerpvoorstellen te doen zodat u vooraf precies weet hoe het wordt en wat het kost.

Altijd geldt! Onze autobelettering blijft ook na vele kilometers en bezoeken aan de wasstraat goed zitten, kleur-echt en mooi en dat garanderen wij al heel lang! Zijn er wijzigingen? of loopt u onverhoopt schade op, wij bewaren alle gerealiseerde ontwerpen en kunnen in overleg met uw schadehersteller ieder detail bijmaken en repareren.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvende maar altijd verrassende informatie.