Inkijkwerendefolie

De inkijk beperken of privacy verhogen  maar zorgen dat het niet te donker wordt binnen. Dat is vaak de vraag die we krijgen van gebruikers van kantoren. In de volksmond gaat het dan vaak over matte raamfolie. Deze folie noemen wij “frosted” omdat het lijkt alsof de ruit bevroren is. Hiermee creëren we privacy voor de mensen die in de achterliggende ruimten aan het werk zijn. We maken echter vanaf de buitenkant gezien een saai grijzig vlak. Ook dat lossen we op!

Uw en onze creativiteit in combinatie met onze computergestuurde snijmachines zorgen ervoor dat wij uit onze frosted folie elk denkbaar figuur, tekst of logo diapositief kunnen snijden waardoor het grijzige vlak transformeert in een functioneel visitekaartje.

Wij hebben verschillende folies die passen bij uw situatie en budget. Hoe aan te brengen? Wij hebben de ervaring en vakmanschap om u een mooi en professioneel eindresultaat op te leveren. Kijk rustig rond, neem bij vragen contact met ons op voor het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Wij hebben reeds vele inkijk werende oplossingen voor onze klanten mogen uitvoeren met als enig doel een tevreden klant, want die geeft ons bestaansrecht.