Car wrapping

De aanschaf van goede gebruikte auto’s en bestelauto’s is ook voor bedrijven steeds meer gemeengoed. Alleen de gebruikte auto die je wilt kopen is net niet de kleur die bij je huisstijl hoort. Of je koopt een nieuwe auto maar de kleur die je qua huisstijl zou moeten aanschaffen is bijna onverkoopbaar als je er ooit weer vanaf zou willen.

Hiervoor is Carwrappen dé oplossing. Het woord zegt het al, inpakken, alle in kleur gespoten delen van je auto worden ingepakt in speciale Wrap-folie in de juiste kleur. Na het inpakken lijkt het alsof de auto helemaal is overgespoten. Het enige verschil met overspuiten is de prijs. Deze bedraagt vaak slechts een fractie van het overspuiten. Bijkomend voordeel is dat nieuwe auto’s kunnen worden aangeschaft in een courante kleur en na de gebruiksperiode als nieuw onder de folie vandaan komen. Wat dit voor de restwaarde doet kunt u wel bedenken.

Na uw opdracht halen wij uw auto op en brengen hem weer terug. We kunnen ook uw nieuwe auto al voor aflevering aan u bij uw dealer wrappen. Wat u wilt! Altijd geldt! Onze wrap-folie blijft ook na vele kilometers en bezoeken aan de wasstraat kleurecht en mooi en dat garanderen wij heel lang! Loopt u onverhoopt schade op, wij bewaren alle gerealiseerde ontwerpen en kunnen in overleg met uw schadehersteller ieder detail bijmaken en repareren.

 Meer weten? bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en laat u verrassen.