Bedrijfskleding

Vanaf 27 februari 2015 zijn de activiteiten van textielhal.nl geheel opgenomen in Bechtold Reclame. Wij verzorgen al sinds 1991 bedrijfskleding voor onze klanten waarop een logo of huisstijl aangebracht moet worden. Door beide assortimenten te integreren onder 1 naam bieden wij de zakelijke textielhal klanten nu 1 aanspreekpunt waar alles op het gebied van in huisstijl bedrukte bedrijfskleding kan worden aangevraagd en op rekening besteld.

Kleding, misschien wel een van de meest smaakgebonden onderwerpen. Ook op de werkvloer vaak onderwerp van discussie. Uw medewerkers hebben hun eigen smaak en dat hoeft niet altijd de stijl te zijn die u graag wilt uitstralen als uw medewerkers contact hebben met klanten. 

Een professionele, representatieve en uniforme uitstraling is naast praktische en veiligheids afwegingen vaak het argument om uw medewerkers te voorzien van bedrijfskleding. De keuze is groot en dat maakt het voor u weer extra moeilijk om de juiste bedrijfskleding te kiezen.

Wij zijn sinds 1991 in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven gespecialiseerd in het stellen van de juiste praktische vragen waardoor we samen snel duidelijk krijgen wat uw wensen en eisen zijn en aan welke normen de bedrijfskleding moet voldoen. Dit vertalen we naar een duidelijk advies qua modellen, merken en kleuren. Uw Logo’s en teksten kunnen we uiteraard aanbrengen middels zeefdrukken, borduren of via transfers. Wij verzorgen het traject voor u van A tot Z. Onze klanten variëren van ZZP-er tot scholengemeenschappen met 20 conciërges. Wij vullen het merkonafhankelijk voor u in. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij hierin door uitsluitend kleding te leveren van fabrikanten die de veiligheid en verantwoordde arbeidsomstandigheden in hun productieproces hebben gewaarborgd.

Werkkleding, representatiekleding of veiligheidskleding nodig? Wij kunnen u al vanaf enkele stuks van dienst zijn, dus bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.

Wilt u werkkleding die representatief en functioneel is ? Wilt u werkkleding die comfortabel zit en die uw medewerkers ook willen dragen? Wilt u werkkleding die slijtvast, duurzaam en toch betaalbaar is ? Met werkkleding moet gewerkt worden dat is duidelijk, hierdoor moet werkkleding ook gewoon normaal wasbaar zijn en toch representatief blijven. Van magazijnmedewerker tot vrachtwagenchauffeur, van monteur tot concierge, van ZZP-er in de wegenbouw, bouw tot schilder. Vanuit onze ruime ervaring met werkkleding sinds 1991 kunnen wij u adviseren over de geschiktheid, aanschaf, en onderhoud van werkkleding voor u en uw medewerkers. 

Lees meer

Representatiekleding kenmerkt zich door een iets formeler karakter dan werkkleding. Van vertegenwoordiger tot receptioniste, van doktersassistent, tot winkelmedewerker. van gastvrouw tot horecamedewerker. De uitstraling van de kleding moet uw hele formule ondersteunen en toch functioneel en betaalbaar zijn. Voor die ene beurs of evenement waar u uw unieke concept groots neer gaat zetten wilt u uw mensen opvallend kleden. Chique of juist casual. Wij hebben sinds 1991 ruime ervaring opgedaan in het representatief kleden van u en uw medewerkers met duurzame representatiekleding in kleine serie. Uiteraard kunnen wij ook deze kleding voorzien van uw logo en teksten middels zeefdruk transferdruk of borduren.

Lees meer

Veiligheidskleding heeft als doel u of uw medewerkers zoveel mogelijk veiligheid en zichtbaarheid te bieden tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Kortom opvallen is het motto. Van het zeer bekende veiligheidshesje met reflecterende strepen, tot broeken, jassen en overalls in signaalkleuren met reflecterende strepen en vlakken. Maar ook de veiligheidshelm, de veiligheidsschoenen en de veiligheidsbril mag niet vergeten worden. Veiligheidskleding voor binnen en buiten, voor de bouw, wegenbouw, hoveniersbedrijf of stratenmaker. Van aannemer tot ZZP-er, wij hebben het sinds 1991 al heel vaak uitgezocht en voorgesteld. Aan welke normen wilt of moet u voldoen? Onder welke omstandigheden wordt de veiligheidskleding gedragen? Wij zijn erin gespecialiseerd om met doelgerichte vragen snel duidelijk te krijgen wat u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn. Juist voor kleine aantallen kunnen wij een zeer interessant aanbod doen. Uiteraard kan ook uw veiligheidskleding door ons voorzien worden van uw logo of tekst middels zeefdruk, transferdruk of borduren.

Lees meer